WAAROM BBODY?

Futloos en opgeblazen

“If you don’t like the road you’re walking, start paving another one.” – Dolly Parton

Ik was nooit de geschikte persoon voor diëten. Het was naar mijn weten vooral schrappen, schrappen en schrappen. Niet meer mogen genieten van lekkere voeding. Met andere woorden: onaangenaam en onhaalbaar! Groenten of fruit at ik zelden en gezonde sapjes of thee zag je mij ook nooit drinken. Tenzij ik er extra suiker aan toevoegde, lustte ik het zelfs niet. Het resultaat? Een futloos en opgeblazen gevoel – een unhappy Jill.

Klinkt dit bekend in de oren? Je voelt je niet goed in je vel, hebt weinig energie en bent niet fier op de vormen die je in de spiegel ziet staan.

Ik wou verandering, maar door mijn gebrek aan kennis kon ik dit niet alleen. Ik startte bijgevolg met een personal trainer en deed een heleboel praktische research, waarna ik zelf de touwtjes in handen begon te hebben. Ik ontdekte dat de weg naar zelfzekerheid niet zwikken en zwoegen hoefde te zijn. Dat ik lekker kon eten, maar tegelijk mijn doelen kon behalen. Hoe? Dankzij mijn zelfontworpen producten samengesteld door een team van diëtisten en orthomoleculaire artsen. Wie had gedacht dat een gezonde levensstijl aangaan zó aangenaam kon zijn!? Knowledge is power, my dear!

START NOW

VAN HOBBY TOT

FULL-TIME JOB

Snel en efficiënt een kilootje minder

Wat begon als een hobby, groeide uit tot een full-time job. Ik leerde de kneepjes van het vak wat betreft gezond leven en verantwoord een maatje minder te bekomen. Het verbluffende effect dat sapjes, supplementen en thee hebben op je lichaam, fascineerde me. Na lange periode te hebben geëxperimenteerd met een waaier van fruit, groenten en superfoods, ontdekte ik dé ideale samenstellingen!

Bikinibody-portret-portrait

Eindelijk iets dat echt werkt!

Ik stelde een detox programma samen met ons team van diëtisten en orthomoleculaire artsen. Samen ontwierpen wij sapjes die als bedoeling: schoonmaken van het lichaam, boosten van je immuunsysteem en body goals behalen hadden. Doorheen de jaren specialiseerden we ons in de smaken te optimaliseren en tegelijkertijd ook hun werking. Hiervoor werkten wij met superfoods, 100% puur seldersap en formules die 80% groenten en 20% fruit bevatten. Deze methodes en recepturen dienen om de sapjes extra super powers te geven.

Mijn detox: zes pure sapjes per dag, drie dagen geen vaste voeding en hier en daar een me-time momentje met 100% groene thee. Mijn ervaring? Ik voelde me super energiek, mijn huid glansde én ik had een maatje minder. Daar stopte het niet bij. Ik onderzocht de magie van kruiden en kwam zo tot een eigen samengestelde thee-mix. Deze hartverwarmende fusie dronk ik zelf elke dag. Ook de kracht van matcha en andere superfoods ging ik testen om zo te blijven innoveren en te experimenteren met alles wat goed is voor ons lichaam. Ik zocht naar producten die bij BBODY passen in hun land van afkomst om zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen, Het gevolg? Veel tijd maar dat had ik er voor over, de meest kwalitatieve producten en gelukkige klanten. Het gevolg? Op gewicht blijven was geen opgave meer!

& A whole lot more!

Gaandeweg ontdekte ik vitale tips & tricks, waarna ik voedingsschema’s opstelde en mijn eigen gezonde receptjes ontwierp. Zo kan je onder andere ook mijn eigen gezonde granola’s en power soepjes ontdekken!

SHOP NOW

SELF-CONFIDENCE

IS THE BEST OUTFIT

Een lange zoektocht bracht mij tot een volledig nieuwe levensstijl – en there you have it: one very happy Jill! Ik kan je verzekeren dat ik nog nooit zo tevreden ben geweest met mezelf! Je goed voelen in je vel heeft een impact op je sociale contacten, je succes, je energie – kortom: hoe je geluk ervaart in jouw leven! Wie had gedacht dat een paar kleine aanpassingen in je dagelijkse leven zóveel waard zouden kunnen zijn!?

Omdat ik jou dit gevoel ook ten volste gun, is het mijn passie geworden om dit met jou te delen. Nieuwsgierig? Op de @bbody.eu instagram worden vaak echte resultaten gedeeld, waarop jij kan zien wat voor impact de Bbody samenstellingen hebben! En geloof me, het enthousiasme is aanstekelijk!

YOU HAVE NOTHING TO LOSE, EXCEPT YOUR INSECURITIES!

XOXO – Jill

bbody