Collageen Drinken

 

Er zijn verschillende manieren om collageen te gebruiken als supplement, en het is belangrijk om te weten hoe je het het beste kunt innemen. Collageen drinken is de makkelijkste manier, en daarom hebben wij in ons aanbod verschillende collageen poeders die je kan mengen met warm of koud water. Collageen drinken is op die manier echt super makkelijk!

 

Hoeveel collageen poeder per dag kun je innemen? Er staat geen vastgestelde hoeveelheid op collageen drinken per dag, maar onze aanbevolen dosering is tussen de 6 en 10 gram per dag.

 

Hoe lang mag je collageen gebruiken? Er is geen beperking voor hoe lang je collageen kunt gebruiken, maar je bereikt het meeste effect door het collageen supplement voor een lange periode in te nemen.

 

Wanneer is het beste moment om collageen te gebruiken? Je kan collageen poeder gewoon nemen wanneer het voor jou het beste past, bijvoorbeeld bij het ontbijt of tijdens een andere maaltijd. Het is echter wel belangrijk om collageen poeder met voldoende vocht in te nemen, zodat het goed kan worden opgenomen in het lichaam.

 

Hydrolyzed collageen poeder is makkelijker opneembaar voor het lichaam dan niet hydrolyzed poeder. Er zijn verschillende soorten hydrolyzed collageen supplementen verkrijgbaar in onze webshop, zoals collageen poeder van vis, collageen poeder met vitamine C of matcha collageen. In de webshop kan je zelfs een natural glow pakket vinden, met een combinatie van verschillende producten om jouw haren en huid een prachtige glow te geven. Deze kunnen verschillende voordelen hebben. Collageen van vis is bijvoorbeeld rijk aan aminozuren, terwijl collageen poeder met vitamine C dezelfde kenmerken heeft én kan helpen bij de opname van collageen in het lichaam. Collageen poeder met vitamine C mag, tegenover neutraal collageen poeder, alleen aan koude dranken toegevoegd worden. In warme dranken gaat de vitamine C verloren.

 

Waarom BBody? Oprichtster Jill nam de touwtjes in eigen handen en veranderde dankzij de ontwikkeling van haar eigen producten haar levensstijl. Het resultaat? Een volledig nieuwe en gezondere levensstijl, een paar kilootjes minder en een goed gevoel over zichzelf. Omdat ze dit gevoel iedereen gunt, deelt Jill al haar tips en tricks en stelt ze alleen de beste producten samen. Klaar voor een nieuwe start? Ontdek al onze superfoods, matcha, collageen, juices, bananenbrood bakmixen, kruidenthee en veel meer hier!

 

Check our bestsellers!

Summary
Collageen drinken | Bestel hier collageen poeder | BBody
Article Name
Collageen drinken | Bestel hier collageen poeder | BBody
Description
Collageen drinken bevordert de gezondheid van je huid, haar en gewrichten. Meng elke dag collageen poeder met water en ervaar het verschil!