Detox Kuur

 

Met een natuurlijke detox kuur kan je in enkele dagen je lichaam reinigen met gezonde juices die rijk zijn aan groenten en fruit. Een detox kuur reinigt niet alleen je lichaam, je krijgt er ook een energieboost van en je metabolisme

 

In onze webshop kan je kiezen tussen een sapjes kuur van 1, 2 of 3 dagen, maar je kan evengoed alle gezonde juices apart bestellen. Je kan dus kiezen of je de juices wel of niet gebruikt in een detox kuur!

 

Afhankelijk van hoe je de gezonde sapjes gebruikt zul je andere resultaten bekomen. Wil je graag een kickstart nemen om jouw levensstijl volledig te veranderen en een paar kilootjes af te vallen? Start dan met een detox kuur van enkele dagen, in combinatie met één van onze voedingsschema’s. Wil je liever extra vitamines en mineralen toevoegen aan je dagelijkse routine? Kies dan voor specifieke juices die je apart kan bestellen, en drink elke dag 1 gezonde juice ter ondersteuning van jouw gezondheid, metabolisme en weerstand. 

 

Wist je dat wij ook puur seldersap verkopen, in pakketten of apart? Kies voor puur seldersap als je graag je lichaam wil zuiveren, je immuunsysteem een boost wil geven, je metabolisme en gut health wil herstellen en/of je ideale gewicht wil behalen. Daarnaast is seldersap ook nog eens super goed voor jouw huid. Je zal je goed voelen, vanbinnen en vanbuiten.

 

Waarom BBody? Oprichtster Jill nam de touwtjes in eigen handen en veranderde dankzij de ontwikkeling van haar eigen producten haar levensstijl. Het resultaat? Een volledig nieuwe en gezondere levensstijl, een paar kilootjes minder en een goed gevoel over zichzelf. Omdat ze dit gevoel iedereen gunt, deelt Jill al haar tips en tricks en stelt ze alleen de beste producten samen. Klaar voor een nieuwe start? Ontdek al onze superfoods, matcha, collageen, juices, bananenbrood bakmixen, kruidenthee en veel meer hier!

 

Check our bestsellers!

Summary
Detox kuur | 1, 2 of 3 dagen | BBody
Article Name
Detox kuur | 1, 2 of 3 dagen | BBody
Description
Ontdek onze detox kuur van 1, 2 of 3 dagen reinigt je lichaam en geef een boost aan je energielevel en metabolisme!