Teatox 21

 

Met de BBody Teatox 21 haal je de ultieme detoxbehandeling in huis. Deze teatox duurt 21 dagen en zorgt voor een optimale reiniging van je lichaam. Door de unieke samenstelling van de thee zul je je fitter, energieker en gezonder voelen. Met de Teatox 21 dagen zet je de eerste stap naar een gezonde levensstijl en een strakke bikini body. Probeer het nu en ontdek de voordelen van de Teatox 21!

 


Door deze teatox behandeling van 21 dagen te volgen zal je op verschillende vlakken verschil merken. Je kan een teatox 21 ook gebruiken als vervolg op één van onze juice detox kuren, om de verandering in jouw mindset verder te zetten en jouw lichaam verder te ondersteunen.


Geïnteresseerd in de natuurlijke kracht van kruidenthee? Dan vind je bij BBody zeker iets wat bij jouw lichaam past! Want bovenop de Teatox 21 hebben wij nog verschillende andere theesoorten in onze webshop. Heb je last van een opgeblazen gevoel, wil je een betere nachtrust, wil je je metabolisme stimuleren of je weerstand versterken en meer energie krijgen? Kies dan voor één van onze verschillende soorten kruidenthee. Je kan zelfs kiezen voor een combinatie van verschillende soorten kruidenthee, om jouw persoonlijke mix samen te stellen die jou zal helpen bij persoonlijke issues. Bij regelmatig gebruik van jouw gekozen kruidenthee zal je snel verschil merken.

 

Waarom BBody? Oprichtster Jill nam de touwtjes in eigen handen en veranderde dankzij de ontwikkeling van haar eigen producten haar levensstijl. Het resultaat? Een volledig nieuwe en gezondere levensstijl, een paar kilootjes minder en een goed gevoel over zichzelf. Omdat ze dit gevoel iedereen gunt, deelt Jill al haar tips en tricks en stelt ze alleen de beste producten samen. Klaar voor een nieuwe start? Ontdek al onze superfoods, matcha, collageen, juices, bananenbrood bakmixen, kruidenthee en veel meer hier!

 

Check our bestsellers!

Summary
Teatox 21| Natuurlijk detoxen | BBody
Article Name
Teatox 21| Natuurlijk detoxen | BBody
Description
Met onze Teatox 21 zet je de eerste stap naar een gezondere levensstijl en een strakke bikini body! Bestel nu via onze webshop.