Wat Doet Collageen?

 

Er zijn veel redenen waarom mensen collageen gebruiken als supplement. Collageen is een belangrijk eiwit in ons lichaam en helpt bij de aanmaak van huid, haar en nagels. Vanaf de leeftijd van 25 jaar zien we dat de hoeveelheid collageen in het lichaam vermindert. Een collageen supplement kan deze lagere hoeveelheid helpen aanvullen.

 

Collageen is een bestanddeel dat bijzonder goed is voor de huid, omdat het helpt om de elasticiteit van de huid te verhogen en rimpels te verminderen. Het kan ook helpen bij het versterken van pezen en gewrichten. Ook voor haar en nagels is het goed. Collageen kan het haar versterken en sneller doen groeien, en het kan helpen bij het groeien van sterke en gezonde nagels. Collageen is goed voor jou omdat het helpt om jouw lichaam sterk te maken van binnen uit, zodat jij je beter voelt én er frisser uitziet.

 

Er zijn verschillende soorten collageen verkrijgbaar, zoals collageen van vis of hydrolyzed collageen poeder met vitamine C. Bij BBody hebben we een mooi aanbod van hydrolyzed collageen, collageen + vitamine C en matcha collageen. Je kan ook kiezen voor een natural glow pakket, waarin alle producten zitten die je nodig hebt voor een stralende huid en een gezond lichaam. Collageen poeder wordt snel opgenomen in het lichaam en kan ook een goede optie zijn voor mensen die het moeilijk vinden om tabletten of capsules in te slikken.

 

Hydrolyzed collageen poeder is makkelijker opneembaar voor het lichaam dan niet hydrolyzed poeder. Er zijn verschillende soorten hydrolyzed collageen supplementen verkrijgbaar in onze webshop, zoals collageen poeder van vis, collageen poeder met vitamine C of matcha collageen. In de webshop kan je zelfs een natural glow pakket vinden, met een combinatie van verschillende producten om jouw haren en huid een prachtige glow te geven. Deze kunnen verschillende voordelen hebben. Collageen van vis is bijvoorbeeld rijk aan aminozuren, terwijl collageen poeder met vitamine C dezelfde kenmerken heeft én kan helpen bij de opname van collageen in het lichaam. Collageen poeder met vitamine C mag, tegenover neutraal collageen poeder, alleen aan koude dranken toegevoegd worden. In warme dranken gaat de vitamine C verloren.

 

Waarom BBody? Oprichtster Jill nam de touwtjes in eigen handen en veranderde dankzij de ontwikkeling van haar eigen producten haar levensstijl. Het resultaat? Een volledig nieuwe en gezondere levensstijl, een paar kilootjes minder en een goed gevoel over zichzelf. Omdat ze dit gevoel iedereen gunt, deelt Jill al haar tips en tricks en stelt ze alleen de beste producten samen. Klaar voor een nieuwe start? Ontdek al onze superfoods, matcha, collageen, juices, bananenbrood bakmixen, kruidenthee en veel meer hier!

 

Check our bestsellers!

Summary
Wat doet collageen? | Ontdek hier alle voordelen van collageen | BBody
Article Name
Wat doet collageen? | Ontdek hier alle voordelen van collageen | BBody
Description
Collageen is een belangrijk eiwit voor gezonde huid, haar en gewrichten. Lees hier alles over de voordelen van collageen voor je lichaam.